© copyright s.v.Tivoli

TIVOLI E1 - verslagen najaar 2015

Als voorbereiding op het seizoen hebben we een bekerwedstrijd, welke relatief vroeg in het seizoen is opgenomen. De vakantie liep tot eind augustus, waardoor de eerste trainingen overgenomen werden door vader van Djayden.

FC Eindhoven E6 – Tivoli E1 5-2

29-08-2015

Met de hulp van 2 F-spelers zijn we aan de wedstrijd begonnen, het was duidelijk dat we nog wat trainingsachterstand hadden, maar daarvoor was ok deze wedstrijd. Nu 2 weken trainen voor 1e competitie wedstrijd.

Tivoli E1 – Braakhuizen E2, 3-2

12-09-2015

De 1e helft stonden we met 6 man, maar dit gaf juist een extra inzet waardoor als team goed gewerkt en gevoetbald werd, we kregen kansen en Quinn hield uitstekend zijn doel schoon. Na een aantal goede uitbraken kon Djayden de score openen, voor de rust werd het nog 1-1, ook konden we beschikken over de 7e speler. In het spelbeeld veranderde niks, wij kregen nog een aantal goede mogelijkheden tot scoren, uiteindelijk was het Whaleed die 2-1 maakte, snel hierna volgde de 2-2, even voor tijd kon Whaleed de wedstrijd in ons voordeel beslissen 3-2. Goede wedstrijd van het hele team, dit gaf de trainer hoop.

Tongelre E2 – Tivoli E1 0-4

19-09-2015

Voor Janice was dit haar 1e wedstrijd, spannend, vanuit ons geen goede wedstrijd, maar door onvermogen Tongelre en goed keeperswerk Quinn, konden zij niet scoren. Aan onze zijde scoorden, Djayden, Naomi haar eerste doelpunt), Whaleed en Joey vd Laar. 6 punten uit 2 wedstrijden!

DVS E5 – Tivoli E1 8-3

26-09-2015

De verwachtingen waren hoog gespannen, maar na afmeldingen Joey vd Laar, werden de verwachtingen bijgesteld. DVS begon sterk en kreeg direct een aantal kansen, met de rust was het al 5-0, wij waren nergens. Na rust werd er toch gewerkt en gestreden, dit resulteerde in 3 doelpunten, Djayden 1 en Whaleed 2.

Tivoli E1 – RPC E4 1-12

03-10-2015

Over deze wedstrijd is niet veel te melden, behoudens dat onze spelers het te gezellig vonden om tegen hun vriendjes te spelen, daar maakte RPC dankbaar gebruik van.

Tivoli E1 – Nuenen E7 1-13

10-10-2015

Nuenen speelde zeer sterk en goed samen, hierop hadden wij geen antwoord, Djayden redde de eer.

Braakhuizen E2 – Tivoli E1 12-0

17-10-2015

Van de scheids mochten we niet voetballen, hij was nogal partijdig, toch zielig als het op dit niveau al gebeurd. Er werd ook best stevig gevoetbald, en ik had mijn twijfels bij de leeftijd van enkele spelers. Vlug vergeten.

RPC E6 – Tivoli E1

Bekerwedstrijd 24-10-2015

Al vanaf het begin hing er een bepaalde sluier over de wedstrijd, de tegenstanders waren wat kleiner en vooral Whaleed moest het ontgelden iedere keer als hij zijn lichaam gebruikte tijdens duels. De concentratie, inzet en de wil om te winnen in duel of de wedstrijd missen we sinds de 1e wedstrijd, ik hoop dat we deze spirit nog terug vinden voor de laatste 4 wedstrijden dit najaar. En deze dan kunnen vasthouden voor de voorjaarscompetitie, hierin moeten de vruchten geplukt worden.

Tivoli E1 – DVS E5 2-9

07-11-2015

Eindelijk kwam de spirit van de eerste wedstrijd weer af en toe naar boven, met Naomi in het doel en Quinn als extra sluitpost moest het gaan lukken het aantal tegen doelpunten beperkt te houden. Dat lukte de eerste helft aardig, maar doordat Naomi door blessure moest gaan voetballen en Whaleed weer last van zijn hak kreeg kregen we de bal niet meer voor het doel  weg. De penalties deden we beter dan DVS, dat is een opsteker voor volgende wedstrijd. 09-11-2015 Studio 040 maakt opnamen van de training, leuke voor de kids om zich terug te zien op TV, jammer dat de ondertoon van het filmpje negatief was.

RPC E4 – Tivoli E1 5-1 (0-1)

14-11-2015

Zonder de zieke Djayden wilden we hier iets goed maken van de thuis wedstrijd, welke kansloos verloren werd. Met aangepaste tactiek en een zeer goed keepende Quinn hadden we RPC in de tang, we kwamen zelfs op voorsprong door een goede combinatie tussen Joey vd L. en Naomi, inpassen, terug kaatsen en schot op doel, 0-1! Quinn hield goed stand en RPC had het niet meer, ieder aanval smoorde uiteindelijk bij Quinn, de rest verdedigde ook goed mee, druk naar voren was lastig door de blessure van Whaleed, hem gewisseld voor Quinn. Uiteindelijk wist RPC toch nog 5 x te scoren, maar voor ons voelde het bijna als een overwinning, de spirit was terug.

Nuenen E7 – Tivoli E1 6-2 (2-0)

21-11-2015

Met dezelfde spirit gingen we deze wedstrijd in, Nuenen kon kampioen worden bij winst. Nuenen was sterker, maar goed compact en geconcentreerd werken slaagde Nuenen er maar niet in te scoren, Quinn keepte weer heel goed. Met rust was het 2-0, direct scoorde wij 2-1, zij 3-1 en binnen de minuut was het weer 3-2, dit gaf wat onrust bij Nuenen, het feestje was namelijk al geregeld, we konden deze stand nog lang volhouden, maar uiteindelijk moesten we toestaan dat Nuenen uit kon lopen tot 6-2. Weer een compliment voor het hele team. Volgende de laatste wedstrijd van het najaar tegen Tongelre E2, deze moeten we kunnen winnen.

Tivoli E1 – Tongelre E2 12-2

28-11-2015

De trainer kon er zelf niet bijzijn, maar heeft donderdag vast de wedstrijd bespreking gehouden, ik wilde graag 3 dingen na de wedstrijd horen, dat we hard gewerkt hebben, goed samen gespeeld en natuurlijk gewonnen hebben. Ik werd overspoeld met goede berichten. Doordat Tongelre te weinig man had hebben we 6-6 gespeeld, er is goed gespeeld, na comfortabele voorsprong is de bal zo vaak voorgegeven aan Ryan dat ook hij zijn goaltje kon meepikken. Doel voor volgende wedstrijden om Janice ook te laten scoren. De laatste 3 wedstrijden hebben jullie laten zien dat het toch kan, dit gaan we de komende maanden tijdens de trainingen verder uitbouwen, zodat we tijdens de voorjaar wedstrijden alle wedstrijden op deze manier kunnen spelen. Na de carnaval beginnen weer de voorjaar wedstrijden, van de huidige klassen worden de teams herverdeeld, zodat de komende tegenstanders wat gelijkwaardiger zullen zijn.  Vanuit hier wens ik iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2016. Van de trainer.